Om

Livet efter 50 kan vara alldeles underbart, och jag ska göra mitt allra bästa för att visa på hur det kan vara en andra chans, en nystart, en uppgradering!

Som ensamstående mamma till fyra barn, så har fokus allt varit stor på försörjning och att klara av livet. Nu är barnen vuxna och utflyttade, alla har jobb, lägenhet och körkort och jag har gjort mitt. De inte bara fungerar utan är fantastiskt fina människor och jag är stolt att lämna över dem till livet självt. Sen jag fyllde 53 upplever att jag har mer tid, mer lust och energi att fokusera på sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt. Jag har jag flyttat mitt fokus till att mer följa mitt flöde och ta reda på vad JAG vill så här mitt i livet.

Jag har alltid älskat att skriva, jag har många åsikter och älskar personlig utveckling. Mitt första egna projekt blev en podcast, "From Darkness to Light", över 50 avsnitt där jag delar allt mellan himmel och jord. Förra året skrev jag en bok, den där boken jag själv hade behövt läsa så många gånger för att hitta tillbaka till livsglädje. De senaste två åren har jag jobbat mycket som modell och influencer vilket gjort mycket gott för min vacklande självkänsla.Och nu är det dags att blogga, det hade jag ingen aning om för några månader sedan!

Vad som kommer härnäst vet jag ej, men det känns som att livet har börjat om på nytt för mig.

Varför känns den här bloggen viktig för mig?
Jo för att vuxna kvinnor som jag behöver fler vuxna förebilder. Jag saknar oss som har levt, vi som har upplevt, jag saknar att ta rygg på oss. Jag vill vara den jag själv vill följa här.

Du får gärna maila mig om du känner att du vill att jag ska plocka upp ett särskilt ämne som du är nyfiken på eller berörd av. Jag tycker om att lyfta på och vända på stenar och se sanningar i vitögat.

Stor kram

Shama

P.S. Följ mig gärna på Instagram där jag postar en massa mer om livet i stort och mitt eget liv i synnerhet

Min bok för dig som är nyfiken på mer om mig och min historia